DANSK

ØKONOMICHEF

SØREN ØSTERGAARD A/S

Forretningsorienteret økonomichef med erfaring fra produktionsvirksomhed.

Virksomhed:

Søren Østergaard A/S er stiftet i 1996 af Blikkenslager Søren Østergaard. Virksomheden har siden været i konstant vækst og beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere i både en blikkenslager afdeling og en entreprise afdeling. Kundernes tilfredshed er forudsætningen for en sund forretning og samarbejdet med kunderne bygger på tillid og troværdighed. Virksomhedens målsætning er at være stærk på pris og bedst på kvaliteten, ved at udføre kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og altid overholde aftaler og leveringstider. I 2017 blev aktiviteterne udvidet med en entreprise afdeling, som varetager alt fra fagentrepriser indenfor tømrerfaget til stor- og hovedentrepriser. Afdelingen har siden starten oplevet fremgang gennem et tillidsfuldt samarbejde og en løbende dialog med bygherrevirksomheder, rådgivere og andre samarbejdspartnere. Læs mere om virksomheden på www.sørenøstergaard.dk

Jobbet:

 • Som økonomichef har du det overordnede ansvar for virksomhedens/koncernens økonomifunktion, daglig styring af økonomi, likviditet, regnskab, samt rapportering til ledelse og bestyrelse.
 • Du får ansvar for at optimere økonomifunktionen gennem arbejdsprocesser, struktur og procedurer generelt i virksomheden.
 • Jobbet indebærer også at kunne være sparringspartner for direktør og ledelse på forretningsudvikling og gennem analyser på projektøkonomi, indtjening/omkostninger.
 • Du vil naturligt også have løbende dialog med bank og revisor, samt sikre overholdelse af gældende lovgivning og regler for finansiel skattemæssig rapportering.
 • Indenfor en nærmere aftalt periode, overtages også ansvar for IT.

Faglige kompetencer:

 • Du har en bred erfaring med ledelse og styring af økonomifunktion/afdeling i mellemstor produktionsvirksomhed, med flere selskaber. Erfaring med økonomistyring, både hands-on og overordnet, enten som økonomichef eller regnskabschef, i anden industrivirksomhed, eller alternativt fra revisionsvirksomhed.
 • Uddannelsesmæssigt er du Cand. Merc AUD, HD (R) Cand Oecon., eller anden økonomisk uddannelse.
 • Det forventes også at man har erfaring med analyser af budgetter, økonomiske trends og prognoser, samt kendskab til arbejdsmarkedsforhold generelt, overenskomster, samt myndighedsforhold.

Personlige kompetencer:

 • Som person besidder du et stort drive, og har en proaktiv indstilling, samt en entreprenant tilgang til opgaver, og kan fremelske forudseenhed.
 • Du har gode kontakt- og forhandlingsevner, og gennemslagskraft.
 • Du tager 100% ejerskab på opgaverne, du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og evner at engagere andre. Du er resultatorienteret og aktiv i processerne, og god til at kommunikere.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Du vil blive grundigt introduceret i Søren Østergaard’s forretning. Lønpakken indebærer fast løn, pension og sundhedsforsikring. Der er optimale muligheder for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

Ansøgning

Hvis du kan du se dig selv i ovenstående, bedes du snarest muligt sende en ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular til ERHR Rekruttering, som bistår Søren Østergaard ved denne rekruttering.

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Jørgen Ole Jensen på 60 17 17 07 joj@erhr.dk

Ansøgningsfrist snarest muligt – samtaler afholdes løbende.

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed, i henhold til GDPR (Persondataforordningen).

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jørgen Ole Jensen

E: joj@erhr.dk
T: 86800111
M: 60171707

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Indkøber - Odense
AG GRUPPEN
Indkøber med erfaring i beregning og indkøb af totalentrepriser til AG GRUPPEN   Virksomhed: AG GRUPPEN er en projektudviklings virksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt...
Kundevendt erfaren IT-konsulent
Cadesign base
Ønsker du løbende at udvikle dine it-kompetencer og være med helt i front indenfor dit felt? Udvikler og udfordrer du kvaliteten og effektiviteten på de it-projekter du har ansv...
COO/Daglig Leder
For vores kunde i Trekantområdet, som er en særdeles veldrevet Grossistvirksomhed med speciale indenfor tekniske forbrugsartikler, søger vi en forretningsorienteret COO/Daglig L...
Økonomi- og administrationschef
Økonomi- og administrationschef - Ejendomsadministration Virksomheden er en af Danmarks førende inden for ejendomsadministration beliggende i Vestjylland. Virksomheden er præget...
Document Controller til PTA - fokus på produktionsinformation ID-010O19
Pascal
Som Document Controller indenfor PTA vil du være med til at skabe og kvalitetssikre produktionsdokumentation til produktion af audioprodukter i verdensklasse. Pascal er en virks...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top