DANSK

AMBITIØS OG RESULTATORIENTERET INDKØBSCHEF

ANONYM

Vi søger en stærk indkøbschef for vores kunde som sælger langvarige forbrugsgoder til private i medium/high-end segmentet.

Der er tale om en visionær, specialiseret og kundeorienteret kæde.

Kæden er landsdækkende med et sundt og solidt økonomisk grundlag, hvor der er konstant fokus på fremgang med nye butiksåbninger og ambitiøs e-commerce udvikling.

Virksomheden hviler på stærke værdier med stor respekt for medarbejderne, ligesom der altid stræbes efter gode og professionelle relationer til både kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere.

Din rolle

Kernen i denne rolle er, at du med afsæt i et stærkt fagligt fundament har styr på den daglige drift. Hvis du tilmed er ambitiøs og innovativ, får du enorme muligheder for at styrke dine kompetencer og være med til at udvikle og udleve de ambitioner kæden har.

Som indkøbschef får du nemlig rig mulighed for at være med til at cementere virksomhedens position med din sans for strategisk indkøb og konceptudvikling, idet denne nøgleposition indbefatter et 360 graders ansvar fra indkøbet inklusive produktudvikling, til produkt-sourcing og -launch.

Der er tilknyttet en indkøbsassistent til området.

Du bliver en del af ledergruppen med direkte reference til CEO.

Dine primære ansvarsområder

 • Forhandling og leverandørpleje

 • Opsøgende på produkter og leverandører

 • Indkøb og strategisk indkøb

 • Mønstringer, kampagnestyring og prisstyring

 • Diverse administrative opgaver i forbindelse med indkøbsprocessen.

 • Sortimentsfastlæggelse, vedligehold og fornyelse.

 • Servicere salget (butikker og webshop) med aktuelle varer.

 • Ansvarlig for prisfastsættelse og priskalkulation

 • Varekartoteket.

 • Indkøbsmesser

Din profil

Den person vi søger, er ambitiøs, energisk og fagligt dygtig med en solid dokumenteret baggrund som indkøber, indkøbschef, produktchef, kategorichef el lign. Retail-erfaring fra kædedrift er et krav, - og gerne fra langvarige forbrugsgoder eller lignende.

Du er en rutineret, dygtig og troværdig forhandler, som både fagligt og personligt udstråler ansvar og modenhed. Med disciplineret, struktureret og analytisk tilgang håndterer du alle aspekter i indkøbs- og opfølgningsprocessen, og det er naturligt for dig at være opsøgende, nysgerrig og frem for alt en god købmand. Din moral og etik er naturligvis altid i overensstemmelse med virksomhedens grundlæggende værdier.

Udover at være kommercielt tænkende, er du drevet af en trang til at være innovativ i forhold til produkt- og konceptudvikling. Du har fingeren på pulsen og fornemmer, hvad der skal til for at tilfredsstille kundernes behov.

Dine kvalifikationer

 • Du har sandsynligvis en teoretisk uddannelse som HA, HD eller cand merc.

 • Excel superbruger.

 • Engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale

Arbejdssted: Storkøbenhavn

Sådan søger du jobbet

ERHR Rekruttering står for denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed i henhold til GDPR.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på 27225420 eller mail: lt@erhr.dk.

Send ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular i højre side.

Ansøgningsfrist snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lars Toft

E: lt@erhr.dk
T: +45 86800111
M: +45 27225420

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Byggeleder
tnt arkitekter a/s
Byggeleder med bred byggefaglig baggrund til tnt arkitekter a/s   tnt arkitekter blev grundlagt i 1947 af arkitekt Tage Nielsen og har tradition for at samarbejde tæt med bygher...
Økonomi- og administrationschef
Økonomi- og administrationschef - Ejendomsadministration Virksomheden er en af Danmarks førende inden for ejendomsadministration beliggende i Vestjylland. Virksomheden er præget...
Document Controller til PTA - fokus på produktionsinformation ID-010O19
Pascal
Som Document Controller indenfor PTA vil du være med til at skabe og kvalitetssikre produktionsdokumentation til produktion af audioprodukter i verdensklasse. Pascal er en virks...
Erfaren Bygningsingeniør til Konstruktion, Rådgivning og Fagtilsyn - Storkøbenhavn
Erfaren Bygningsingeniør til Konstruktion, Rådgivning og Fagtilsyn.  For vores kunde, som er en landsdækkende rådgivende ingeniør- og arkitekt virksomhed, søger vi til deres afd...
Sæt skub i din rekrutteringskarriere
- bliv en del af ERHR Rekrutterings stærke team
Vil du drive din egen forretning succesfuldt, og ønsker du samtidig at være en del af noget større? Så er du muligvis vores nye konsulent. Sammen kan vi endnu mere Siden vi hos...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top