DANSK

DRIFTSCHEF PAKKER

DAO365

Skal du med på rejsen hos DAO365?

I den centrale funktion som Driftschef pakker, er du ansvarlig for den samlede transport operation og back office-funktion i pakke-segmentet. Et job hvor du kan udvikle dine kompetencer indenfor mange typer af opgaver og et bredt ansvarsområde, i en dynamisk virksomhed der vækster, og derfor dagligt efterspørger handling og beslutninger fra Driftschefen. Trives du samtidig i en performancekultur, hvor der er mulighed for at være med til at påvirke udviklingen og forme fremtiden, og bringe dine erfaringer i spil, så er det her jobbet du ikke vil gå glip af.

DAO365 er en distributions- og pakkevirksomhed med hovedsæde i Vejle. Der er i dag ca. 1500 medarbejdere beskæftiget.

Personlige kompetencer:

Det vægtes højt, at du trives i en organisation der opererer det meste af døgnet 365 dage om året. Derfor skal du til tider kunne arbejde fleksibelt, og navigere i et miljø hvor dine mellemledere og medarbejdere ikke nødvendigvis er på arbejde når du er, eller arbejder på andre destinationer. Derfor er en personlighed der rummer dette, og indstilling hertil, mere vigtig end de kompetencer du kan tillæres gennem et veltilrettelagt introduktions- og udviklingsprogram.

Som person besidder du en entreprenant tilgang til tingene, og kan fremelske forudseenhed. Du tager ejerskab for tingene, og står ved dine holdninger og beslutninger, men du er også rummelig overfor andres.

Du er vandt til, at udvikle andre mennesker, og gør det i overensstemmelse med dit ligeværdige menneskesyn. Du agerer i øjenhøjde med alle i organisationen. Du har til stadighed lyst til at udvikle dig selv og dine medarbejdere personligt og kompetencemæssigt, og derfor er udviklingsplaner et redskab du ynder at bruge.

Baggrund:

Forudsætningen for at få succes i jobbet er, at du har erfaring med konceptualisering og optimering, og har lysten til at medvirke i udviklingen og implementeringen af koncepter. Ligeledes har du erfaring med at lede gennem ledere, også gerne distanceledelse. Og ved at nøglen til din og DAO365´s succes er at din organisation udvikler sig.

Din baggrund kan f.eks. være fra en produktions, detail eller transportvirksomhed. Organisatorisk skal du kunne navigere i en organisation med ambitioner, men hvor organisation og planer ikke altid udvikles i samme tempi. Derfor er konstruktiv feedback en naturlig kommunikationsstil for dig, ligesom involvering af din organisation i forandringer er afgørende for, at få afdelingen til at high-performe. Erfaring med forandringsprocesser vil derfor være et plus.

Måske har du allerede et job det matcher ovenstående, men jobbet kan også være en mulighed for kandidaten der er klar til næste step i karrieren.

Engelsk behersker du på højt niveau i både skrift og tale, og tysk på kendskabsniveau.

Jobbet:

Som Driftschef pakker får du ansvar for at drive den samle transportoperation, og den tilhørende BackOffice funktion. Du leder en organisation med ca. 10 ledere i reference, deres organisationer som udgøres af funktionsledere, 500 chauffører og et antal kontorassistenter.

Opgaverne er på både operationelt og taktisk niveau, og man skal forholde sig til mange slags beslutninger i løbet af en arbejdsdag.

Der er budgetansvar, og Driftschefen for pakker skal kunne arbejde med økonomistyring og optimering i praksis.

Du har et tæt samarbejde med andre afdelinger og centrale stabe, og bruger en stor del af tiden på, at samarbejde på tværs og løse opgaver sammen med disse.

Du er en del af ledelsesgruppen i driften, og dennes 9 medlemmer bliver dine vigtigste sparringspartnere blandt andet via det ugentlige ledermøde. Reference til Driftsdirektøren, som du vil være i daglig kontakt med.

Omgangstonen er uformel og arbejdsmiljøet inviterer til muligheden for også at være social på arbejdspladsen.

Lønnen forhandles individuelt og der følger pensionsordning og firmabil med stillingen, og personalegoder som sundhedsforsikring, kantineordning mv.

ERHR-rekruttering varetager ansættelsesprocessen, og vi ansætter når vi har den rigtige kandidat. Så ring til Headhunter Tanja Lundgaard på 53 56 94 14 for spørgsmål og en dialog omkring jobbet. Eller send en mail på tl@erhr.dk

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tanja Lundgaard

E: tl@erhr.dk
T: 86800111
M: 53569414

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Rekrutteringskonsulent-/headhunter
ERHR Rekruttering
Selvstændig rekrutteringskonsulent-/headhunter - Silkeborg. ERHR Rekruttering har siden 2010 været kendt som et professionelt Rekrutteringsfirma, og vi søger nu endnu et par sel...
Agil Projektleder
Waoo
Passioneret Agil Projektleder søges til Danmarks bedste internetselskab (8 år i streg) Kender du til agil projektledelse, og er du energisk, engageret og initiativrig? Kan du dr...
Embedded Software Engineer, ID-001R19
Pascal
Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling af embedded software til forstærkere i en af verdens førende virksomheder indenfor Pro Audio Synes du at god lyd, avanceret elektroni...
Ambitiøs og resultatorienteret indkøbschef
ANONYM
Vi søger en stærk indkøbschef for vores kunde som sælger langvarige forbrugsgoder til private i medium/high-end segmentet.  Der er tale om en visionær, specialiseret og kundeori...
Projektudvikler - Østjylland til AG GRUPPEN
AG GRUPPEN
Projektudvikling af ejendomme i Aarhus Virksomhed: AG GRUPPEN er en projektudviklingsvirksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986. Hos AG GRUPPEN udvikles byggeprojek...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top