DANSK

PCB DESIGN ENGINEER, ID-002R19

PASCAL

Dygtig og teamorienteret PCB Design Engineer søges til en af verdens førende ingeniørvirksomheder indenfor audio.

Synes du at god lyd og avanceret elektronik er spændende og vil du gerne være i en virksomhed, som er i en unik markedsposition? Du har her en mulighed for at blive en del af et væksteventyr, og samtidig blive central i den videre udvikling af absolut førende forstærkerløsninger.

Kan du lide en spændende, travl og omskiftelig hverdag, hvor svære udfordringer bliver til kreative løsninger? Trives du med tværfagligt samarbejde i projekter, hvor vi har egen prototype workshop og EMI testfaciliteter?

Kan du sige ja til ovenstående, så er Pascal virksomheden for dig.

Pascal udvikler og producerer effektive forstærkerløsninger til professionelt brug, og vi er førende specialister indenfor kompakte forstærkermoduler med høj power densitet i en effektklasse, der spænder fra 100W til 3000W per forstærker kanal. Vores kunder er primært markante internationale brands, der typisk producerer aktive højtalere. Pascals produkter bliver stadig mere avancerede, og vi ønsker at udvide vores RnD team med en PCB-specialist, og dermed sikre at vores løsninger har de bedste layout designs.

Du vil blive en del af vores udviklingsteam af højt kvalificeret power-ingeniører med mange års erfaring indenfor switchende elektronik og indlejret elektronik. I Pascal vil du være med helt fra starten af udviklingsforløbet, hvor produktet bliver defineret frem til at det sættes i produktion. Du vil få ansvar for at udvikle og sikre kvaliteten af vores PCB-designs, samt sikre integrationen over i applikationer.

Fokus i denne stilling, er at opbygge specialet, udvikle og opdatere PCB designs, samt sikre integrationen til mekaniske løsninger. Specifikt vil nøgleopgaverne være at udvikle løsninger til komplette produkter, der skal verificeres, samt sikre at løsningerne er produktions-, kvalitets- og kostoptimerede.

Har du denne profil:

• Civil-, Diplom- eller Teknikumingeniør (elektroteknologi)

• Er en teamplayer med stort drive og vant til at arbejde i teams, samt god til at samarbejde tværfagligt med andre

• Detaljeorienteret med fokus på gennemførelse og opfølgning

• Kreativt mindset og med drive til at arbejde selvstændigt og struktureret

• Har stor erfaring med udvikling og design af PCB-layouts, fra design til opgaveløsning og implementering

• Har lyst til at udvikle specialet og funktionen

Dine nøgleopgaver bliver:

• Udvikling af PCB-designs i Altium på tværs af alle produktporteføljer

• Designs indeholdende ADCs, uP, DSP, filter design og Power elektronik inklusiv SMPS og forstærkere

• Oprette og vedligeholde komponenter samt CAD-databasen.

• PCB-specifikation og kvalitetssikring af PCB.

• DFM

• IPC

• CAD-regelsæt

• Supportere produktionen med hensyn til PCB review og kommunikation til leverandører

• Kreere og opdatere teknisk dokumentation, og ser det som en naturlig del af arbejdet

• Sikre EMC og termisk optimeret designs

Du tilbydes mere end "blot" et job:

Du vil blive en del af et miljø med 50 meget engagerede, dynamiske kollegaer, som vægter det faglige og sociale højt, og hvor tonen er uhøjtidelig og frem for alt humoristisk. Vi sætter en dyd i en flad organisatorisk struktur, hvor alle stemmer bliver hørt, og hvor døren altid er åben til dine kollegaer.

Pascal A/S er kendt for at udfordre og udvikle løsninger, der bliver bemærket og anerkendt på markedet for audio produkter. Vi er overbeviste om, at væksten i virksomheden går hånd i hånd med udviklingen af den enkelte medarbejder. Dette kommer til udtryk i flere stærke personalegoder med tilbud om personlig og faglig udvikling.

Om virksomheden:

Du kan læse mere om Pascal A/S her: http//www.pascal-audio.com

Hvis du kan du se dig selv i ovenstående, bedes du snarest muligt sende en ansøgning og CV, via online ansøgningsformular, til Effektiv Rekruttering som bistår Pascal ved denne rekruttering. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Claus Bønløkke, cb@erhr.dk tlf. 40406633 Ansøgningsfrist snarest muligt – samtaler afholdes løbende.

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed, i henhold til GDPR (Persondataforordningen)

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Claus Bønløkke

E: cb@erhr.dk
T: 40406633
M: 40406633

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Strategic Sourcing Senior Specialist
Anonym
Our Client is an international manufacturer of high quality automation systems with design and production of electrical panels, based in Central Jutland, with more international...
TILBUDSMEDARBEJDER VVS - KBH. V
Anonym - Byggematerialer
For een af vore gode kunder i København V-området. søger vi en dygtig tilbudsmedarbejder, der kan udarbejde tilbud i forbindelse med større byggeprojekter. Du kommer til at indg...
IT-konsulent
Cadesign base
Ønsker du løbende at udvikle dine it-kompetencer og være med helt i front indenfor dit felt? Udvikler og udfordrer du kvaliteten og effektiviteten på de it-projekter du har ansv...
Area Sales Manager - Finland
Alsiano
You will be responsible for driving all sales within the Plastics & Rubber division in Finland
Headhunter/konsulent Silkeborg
ERHR Rekruttering
Headhuntere/Recruitere - Silkeborg. ERHR Rekruttering har siden 2010 været kendt som et professionelt Rekrutteringsfirma med styr på processerne og ikke mindst GDPR samt fuldgyl...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Havnegade 39, 1058 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top