DANSK

ELEKTRONIKTEKNIKER INDENFOR AUDIO

PASCAL

Som Elektroniktekniker hos Pascal A/S bliver du en central del i en af verdens førende ingeniørvirksomheder indenfor audio. 

Har du erfaring med at udvikle, samle og kommunikere safety relateret dokumentation til eksterne testhuse for Safety, EMC og Environmental Test, er nedenstående job noget for dig.

Pascal er en virksomhed i en unik markedsposition. Pascal er udnævnt til gazellevirksomhed for 6. år i træk, og har i 2018 modtaget Dansk Erhvervs Initiativ Pris. Dette placerer Pascal A/S i den absolutte top blandt danske vækstvirksomheder.

Pascal udvikler og producerer forstærkerløsninger, og er på mindre end 10 år blevet en af de førende leverandører på verdensplan indenfor kraftige forstærkerløsninger til professionelt brug, typisk indenfor højttalerfabrikanter.

Pascal A/S har en sund økonomi og et stærkt værdisæt. Væksten i virksomheden går hånd i hånd med udviklingen af den enkelte medarbejder, hvilket betyder, at du tilbydes et selvstændigt job med mange muligheder for såvel faglig som personlig udvikling.

Arbejdssted er fra kontoret i Herlev. 

Dine nøgleopgaver bliver:

Du vil få en nøglerolle i udviklingsafdelingen og dine kolleger er ingeniører, der er blandt de bedste i verden indenfor Power elektronik. Du kommer til at have et tæt samarbejde med vores Safety Compliance and EMC lead. De komplette produktløsninger indeholder forstærkere, SMPS, I/O moduler samt mekaniske løsninger. 

 • Udvikle, samle og kommunikere safety relateret dokumentation til eksterne testhuse for Safety, EMC og Environmental Test

 • Udvikle, samle og teste applikationer til færdige løsninger med kunden i centrum

 • Teste EMC og temperatur forhold

 • Sikre designkvalitet ved udførelse af verifikation på applikationer (elektrisk og mekanisk)

 • Fejlfinding, opdatering og opbygning af prototyper i designfaser

 • Udarbejde og opdatere teknisk dokumentation

Personlig profil: 

 • Du er f.eks. uddannet elektronikfagtekniker, elektroniktekniker, elektronikmekaniker eller radiomekaniker

 • Intensiv erfaring med produkt test (verifikation/validering)

 • Mestrer forskellige målemetoder og instrumentkendskab - gerne inden for audio og power elektronik

 • Du er vant til at arbejde i teams og god til at samarbejde tværfagligt

 • Detaljeorienteret og god til opfølgning og gennemførelse.

 • Har drive og arbejder selvstændigt, struktureret og analytisk

 • Trives med en fleksibel og skiftende arbejdsdag

 • Kan læse og forstå industri relevante standarder

Du tilbydes mere end "blot" et job:

Du har her en unik mulighed for at blive en del af et væksteventyr og samtidig blive central i den videre udvikling af absolut førende forstærkerløsninger. 

Du vil få faglige udfordringer i et miljø med ca. 40 meget engagerede og fagligt dygtige kollegaer, som vægter det sociale højt, og hvor tonen er uhøjtidelig og frem for alt humoristisk, men som også stiller høje krav til hinanden. 

Ansøgning

Effektiv Rekruttering bistår Pascal A/S ved denne rekruttering. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Claus Bønløkke, cb@erhr.dk eller tlf. 40406633.

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed, ligesom virksomheden ikke gøres bekendt med kandidaternes navne før accept af dette.

Fremsend venligst ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular. Ansøgningsfrist snarest muligt - samtaler afholdes løbende. 

Du kan læse mere om Pascal A/S her: http://www.pascal-audio.com/ 

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Claus Bønløkke

E: cb@erhr.dk
T: 40406633
M: 40406633

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Strategic Sourcing Senior Specialist
Anonym
Our Client is an international manufacturer of high quality automation systems with design and production of electrical panels, based in Central Jutland, with more international...
TILBUDSMEDARBEJDER VVS - KBH. V
Anonym - Byggematerialer
For een af vore gode kunder i København V-området. søger vi en dygtig tilbudsmedarbejder, der kan udarbejde tilbud i forbindelse med større byggeprojekter. Du kommer til at indg...
IT-konsulent
Cadesign base
Ønsker du løbende at udvikle dine it-kompetencer og være med helt i front indenfor dit felt? Udvikler og udfordrer du kvaliteten og effektiviteten på de it-projekter du har ansv...
Area Sales Manager - Finland
Alsiano
You will be responsible for driving all sales within the Plastics & Rubber division in Finland
Headhunter/konsulent Silkeborg
ERHR Rekruttering
Headhuntere/Recruitere - Silkeborg. ERHR Rekruttering har siden 2010 været kendt som et professionelt Rekrutteringsfirma med styr på processerne og ikke mindst GDPR samt fuldgyl...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Havnegade 39, 1058 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top