DANSK

TESTSYSTEM-TEKNIKER

PASCAL

Som Testsystem-tekniker i Operations afdelingen hos Pascal A/S får du en nøglerolle i forhold til at få nye produkter til markedet i en af verdens førende ingeniørvirksomheder indenfor audio.

Pascal er en virksomhed i en unik markedsposition. Pascal er udnævnt til gazellevirksomhed for 6. år i træk, og har i 2018 modtaget Dansk Erhvervs Initiativ Pris. Dette placerer Pascal A/S i den absolutte top blandt danske vækstvirksomheder.

Pascal udvikler og producerer forstærkerløsninger, og er på mindre end 10 år blevet en af de førende leverandører på verdensplan indenfor kraftige forstærkerløsninger til professionelt brug, typisk indenfor højttalerfabrikanter.

Pascal vækster kraftigt, og har derfor behov for at øge kapaciteten i Quality & NPI teamet, som står for design og support af End-Of-Line testsystemer til produktionen hos vores asiatiske produktionspartnere (Contract Manufacturers).

Arbejdssted er fra kontoret i Herlev.

Der skal påregnes ca. 20-40 rejsedage årligt.

Dine ansvarsområder bliver:

Som testsystem-tekniker i Pascals Operations afdeling vil du blive en del af et team af højtuddannede kollegaer fra forskellige dele af organisationen. Du bliver en del af Quality & NPI teamet, og kommer til at arbejde med både interne og eksterne interessenter i projekterne og i produktionen.

Du vil blive en del af det team, som fokuserer på at bringe produkter i den rigtige kvalitet til live. Sammen vil vi løbende udvikle, udvide og forbedre vores interne processer og systemer, og her vil dit personlige drive og erfaring være afgørende.

Herudover vil dine opgaver være at:

 • Designe og specificere testsystemer til End-Of-Line testing

 • Samarbejde med asiatiske testsystem leverandører og contract manufacturers for at sikre højt produktions yield og høj kvalitet i produkterne

 • Løbende sikre produktions yield og supportere produktionslinjerne

 • Deltage i tværfunktionelt læringsmøde

 • Supportere og drive reparationer samt Root Cause Analyse af kunde- og kvalitetssager

 • Supportere og drive leverandør kvalitetsopgaver (Supplier Quality Assurance)

Personlig Profil:

 • Relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring indenfor elektronik - eksempelvis elektroniktekniker el. lign.

 • Erfaring med AudioPrecision, Altium CAD og/eller LabView TestStand er et plus

 • Erfaring med SMPS, Class D audio elektronik er et plus

 • Erfaring med produktions-testsystemer er et plus

 • Erfaring med outsourced produktion i Asien er et plus

 • Dedikeret team player

 • Stærke kommunikationsevner

Du tilbydes mere end “blot” et job:

Du har her en unik mulighed for at blive en del af et væksteventyr, og samtidig blive central i den videre udvikling af absolut førende forstærkerløsninger. Du vil få faglige udfordringer i et miljø med ca. 40 meget engagerede, fagligt dygtige kollegaer, som vægter det sociale højt, og hvor tonen er uhøjtidelig og frem for alt humoristisk, men som også stiller høje krav til hinanden.

Om virksomheden:

Du kan læse mere om Pascal A/S her: http://www.pascal-audio.com

Kan du se dig selv?

Hvis du kan du se dig selv i ovenstående, bedes du snarest muligt sende en ansøgning og CV på dansk eller engelsk, via vores online ansøgningsformular, til Effektiv Rekruttering som bistår Pascal ved denne rekruttering. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Claus Bønløkke, cb@erhr.dk eller på mobil 40 40 66 33

Ansøgningsfrist snarest muligt – samtaler afholdes løbende.

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Claus Bønløkke

E: cb@erhr.dk
T: 40406633
M: 40406633

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Creative Director for ONLY
ONLY
Creative Director for ONLY, a high street womenswear brand of Bestseller Fashion Group China
PRODUKTIONSCHEF
Reproflex Scandinavia A/S
Proaktiv og resultatorienteret Produktionschef der har fokus på at vedligeholde og styrke kernekunde-relationer baseret på en stærk teknisk forståelse.
Udbudsansvarlig
eseebase
Har du erfaring med tilbud og licitationer, så er det lige dig vi mangler. Da eseebase er i høj vækst, søger vi endnu en udbudsansvarlig til vores udbudsteam i Silkeborg. Du har...
Sælger (Intern) til VVS & Industri
Gottfred Petersen A/S
Vil du med ombord i en vækstorienteret virksomhed med en stærk målsætning? For vores kunde Gottfred Petersen A/S søger vi en stærk salgsprofil, som brænder for at udvide kompete...
Projektleder
eseebase
Danmarks førende virksomhed indenfor bygningsdigitalisering søger projektleder.  Da eseebase er i høj vækst, søger vi endnu en erfaren projektleder til vores afdeling i Herning....

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Havnegade 39, 1058 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top