DANSK

PROJEKTCHEF TIL BYGGEOPGAVER I KØBENHAVNSOMRÅDET

RAUNDAHL & MOESBY

Vil du lede større byggeprojekter i Københavnsområdet?

Har du ledelseserfaring og en bred byggefaglig baggrund?

For vores kunde RAUNDAHL & MOESBY søger vi en erfaren Projektchef med gode lederegenskaber.

Virksomheden:

RAUNDAHL & MOESBY er en projektudviklings virksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 2013.

Hos RAUNDAHL & MOESBY udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitektfirmaer, investorer og brugere der med byggeriets arkitektur og funktionalitet skaber attraktive boliger og erhvervsbyggeri. Byggerierne udføres af underentreprenører og styres af RAUNDAHL & MOESBY’s projekt- og byggeledelse der er placeret på byggepladsen under hele byggeriet.

RAUNDAHL & MOESBY har hovedkontor i Åbyhøj/Aarhus og kontor i Hellerup.

De har p.t. ejendomsprojekter i Østjylland, Fyn, Trekantområdet, Aalborg og København. Der er i dag 55 dedikerede og kompetente medarbejdere beskæftiget, primært ingeniører, konstruktører byggeteknikere og funktionærer. Læs mere om virksomheden på www.raundahl-moesby.dk

Jobbet:

Som projektchef har du ansvar for flere projekter. Opgaverne består hovedsageligt i styring af byggeprojekter omkring 200 mio kr.

Sammen med projektledere og øvrige medarbejdere er I med fra projektets start, gennemførelse af byggeri, til udløb af ansvarsperiode, og skal sikre at RAUNDAHL & MOESBY’s’s opstillede succeskriterier nås.

Det betyder, at du som projektchef har det overordnede ansvar for styring af underentreprenører og leverandører, styring af tid og økonomi, bygherre- og rådgiverkontakt. Du er således ansvarlig for projekters overordnede målsætning i forbindelse med økonomi, tidsplan og kvalitet og skal samtidig sikre en høj kundetilfredshed.

Faglige kompetencer:

Du har erfaring med teamledelse, og kan skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde på alle niveauer i organisationen.

Du har en bred byggefaglig viden, og erfaring med ledelse af hele forløbet, for større og gerne flere byggeprojekter samtidig.

Din baggrund kan f.eks. være bygningsingeniør eller bygningskonstruktør, gerne med en håndværksmæssig baggrund, men vigtigst er ledelsesmæssige kompetencer og erfaring med forskellige medarbejder grupper og kulturer.

Endelig har du en solid økonomisk indsigt, god forretningsforståelse, kombineret med gode kontakt- og forhandlingsevner, og gennemslagskraft. Derudover har du stærke kompetencer på analyse, struktur og overblik, samt gode IT-kundskaber. Officepakken er et integreret værktøj i din dagligdag.

Personlige kompetencer:

Som person besidder du et stort drive, et højt engagement, en proaktiv indstilling, samt en entreprenant tilgang til opgaverne, og kan fremelske forudseenhed.

Du tager 100% ejerskab på opgaverne, selvom du indgår i teams.

Du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og evner at engagere andre.

Som leder er du resultatorienteret, synlig og aktiv i processerne, og god til at kommunikere, da det er vigtigt at RAUNDAHL & MOESBY’s vision, strategi og værdier inddrages i det daglige arbejde med at udvikle højt ydende teams.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag.

Du vil blive grundigt introduceret i RAUNDAHL & MOESBY’s forretning, og få vejledning og støtte i dit arbejde. Attraktiv lønpakke der modsvarer dine kompetencer + pensionsordning og sundhedssikring.

Der er optimale muligheder for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

Ansøgning:

Er jobbet noget for dig, kan du sende dit CV via linket i højre side - ansøgningsfristen er så hurtig som mulig.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jørgen Ole Jensen på 60 17 17 07 joj@erhr.dk eller Heidi Dalkjær Simonsen hds@erhr.dk 51 88 08 04.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jørgen Ole Jensen

E: joj@erhr.dk
T: 86800111
M: 60171707

Heidi Simonsen

E: hds@erhr.dk
T: 86800111
M: 51880804

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Indkøber - Odense
AG GRUPPEN
Indkøber med erfaring i beregning og indkøb af totalentrepriser til AG GRUPPEN   Virksomhed: AG GRUPPEN er en projektudviklings virksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt...
Kundevendt erfaren IT-konsulent
Cadesign base
Ønsker du løbende at udvikle dine it-kompetencer og være med helt i front indenfor dit felt? Udvikler og udfordrer du kvaliteten og effektiviteten på de it-projekter du har ansv...
COO/Daglig Leder
For vores kunde i Trekantområdet, som er en særdeles veldrevet Grossistvirksomhed med speciale indenfor tekniske forbrugsartikler, søger vi en forretningsorienteret COO/Daglig L...
Økonomi- og administrationschef
Økonomi- og administrationschef - Ejendomsadministration Virksomheden er en af Danmarks førende inden for ejendomsadministration beliggende i Vestjylland. Virksomheden er præget...
Document Controller til PTA - fokus på produktionsinformation ID-010O19
Pascal
Som Document Controller indenfor PTA vil du være med til at skabe og kvalitetssikre produktionsdokumentation til produktion af audioprodukter i verdensklasse. Pascal er en virks...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top