DANSK

SALGSTEKNIKER

KYOCERA UNIMERCO TOOLING

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Vores kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Der er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA, og vi arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for deres fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Spændende ekstern salgsfunktion til salgsdistrikt Sønderjylland

Har du en solid faglig baggrund indenfor spåntagende bearbejdning? Og har du lyst til at bruge din gode tekniske faglighed i en spændende ekstern salgsfunktion, hvor du sælger og rådgiver vores stærke program af værktøj, tilbehør og services til metalindustrien?

Vi er en global koncern, der blandt andet producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til hydraulik-, energi-, fly- og bilindustrien.

Vores kollega har fået nye udfordringer udenfor koncernen, og derfor søger vi nu en dygtig salgstekniker med en faglig baggrund indenfor metalindustrien til et spændende job indenfor salg og rådgivning af vores spændende produktprogram.

Bliv en del af et stærkt hold

Du kommer til at indgå i et fagligt stærkt og humørfyldt team bestående af 11 interne og eksterne salgsteknikere og produktspecialister - alle med en teknisk baggrund.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, der vægter stabile og dygtige medarbejdere højt. Hos os bliver du aldrig blot et nummer i rækken, da du indgår i et åbent og innovativt miljø med stor tryghed og frihed, og hvor alle kender hinanden og arbejder tæt sammen til gavn for vores kunder.

En teknisk spændende hverdag kombineret med god intern backup

Du får det fulde kunde- og markedsansvar i dit eget salgsdistrikt i Sønderjylland, og opgaven løses med udgangspunkt fra din bopæl.

Din primære opgave bliver at sælge vores samlede produktprogram med fokus på standard- og specialværktøj samt genopslibning.

Du overtager en eksisterende kundebase, og du får til opgave at udbygge samarbejdet med eksisterende kunder samt udvide kundeporteføljen ved at opsøge nye potentielle kunder.

Du får en alsidig og selvstændig arbejdsdag, hvor du opsøger og besøger kunderne i markedet – du er dog aldrig overladt til dig selv, da du vil få tæt kontakt til en ekstern kollega, som sørger for, at du får en god introduktion og oplæring i din nye salgsfunktion og -distrikt.

Dertil er du sikret god teknisk backup og sparring fra dine kolleger på hovedkontoret, som samtidig sørger for at tage imod og administrere de ordrer, som du modtager hos kunden.

”Du er god til at opbygge og vedligeholde relationer på alle niveauer, og du kommunikerer godt og i øjenhøjde med alle. Du er typen, der kan anvende de gode økonomiske salgsargumenter og har viljen til at vinde og kan fastholde kunden,” fortæller Ekstern Salgschef Simon Sondrup.

Salg med afsæt i din gode tekniske faglighed

Vi forventer, du har en faglig baggrund som maskinarbejder, industritekniker eller værktøjsmager, og at du har erfaring med spåntagende bearbejdning.

Det er en fordel men ikke et krav, at du har suppleret din faglige baggrund med en uddannelse som f.eks. produktions teknolog eller maskintekniker.

Du arbejder muligvis allerede nu i en lignende stilling, men du kan også være nyuddannet produktions teknolog med den rette faglige baggrund og have lysten til at arbejde med salg på baggrund af din gode tekniske viden.

Alternativt arbejder du i dag som maskinarbejder, industritekniker eller værktøjsmager og har lyst til at arbejde med din faglighed i en spændende ekstern salgsfunktion.

”Du skal være teknisk dygtig, da du kommer til at sælge værktøj med afsæt i din tekniske viden – så skal vi til gengæld nok sørge for, at du får en god oplæring, og at stillingen bliver tilpasset, så den passer lige præcis til dig og dine kvalifikationer,” slutter Simon.

Vi forventer, at du har et godt drive, er målrettet og kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt, og at du motiveres af salgsopgaven og den daglige kontakt med kunderne.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesforholdet indebærer god fast løn, overskudsdeling, fri bil mv.

For at kunne betjene vores kunder i dit salgsdistrikt bedst muligt, forventer vi, du allerede bor i salgsdistriktet.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt eller efter aftale.

Ansøgning

Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med rekrutteringsselskabet ERHR Rekruttering.

Vil du vide mere, så kontakt Jørgen Ole Jensen på tlf. nr.: 60 17 17 07 eller på mail joj@erhr.dk.

Er du interesseret i at søge stillingen, så send din ansøgning via dette link.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jørgen Ole Jensen

E: joj@erhr.dk
T: 86800111
M: 60171707

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Rekrutteringskonsulent-/headhunter
ERHR Rekruttering
Selvstændig rekrutteringskonsulent-/headhunter - Silkeborg. ERHR Rekruttering har siden 2010 været kendt som et professionelt Rekrutteringsfirma, og vi søger nu endnu et par sel...
Agil Projektleder
Waoo
Passioneret Agil Projektleder søges til Danmarks bedste internetselskab (8 år i streg) Kender du til agil projektledelse, og er du energisk, engageret og initiativrig? Kan du dr...
Embedded Software Engineer, ID-001R19
Pascal
Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling af embedded software til forstærkere i en af verdens førende virksomheder indenfor Pro Audio Synes du at god lyd, avanceret elektroni...
Ambitiøs og resultatorienteret indkøbschef
ANONYM
Vi søger en stærk indkøbschef for vores kunde som sælger langvarige forbrugsgoder til private i medium/high-end segmentet.  Der er tale om en visionær, specialiseret og kundeori...
Projektudvikler - Østjylland til AG GRUPPEN
AG GRUPPEN
Projektudvikling af ejendomme i Aarhus Virksomhed: AG GRUPPEN er en projektudviklingsvirksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986. Hos AG GRUPPEN udvikles byggeprojek...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Store Kongensgade 40H 3. sal, 1264 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top