DANSK

SOLUTION MANAGER

IT RELATION

Vil du være med til at styrke IT Relations vækst på markedet for IT-outsourcing og digital transformation?

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, høje ambitioner, høj vækst og høj kundetilfredshed?

Hos IT Relation går det rigtig stærkt, og besidder du et højt drive samt lysten til at gå forrest i salget af konsulentydelser til både nye kunder og bestående kunder, er det nu du skal gribe chancen.

Du tilbydes et meget selvstændigt job med mange muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Hos IT Relation er der unikke karrieremuligheder, og der arbejdes med de nyeste Microsoft teknologier.

Arbejdsstedet er Herning eller Aarhus, alternativt København.

Dine primære arbejdsopgaver:

Det kan egentlig siges ganske kort - du får ansvaret for salg af konsulentydelser både i forhold til bestående kunder, samt ansvaret for salg til nye kunder.

Du skal udarbejde planer for opnåelse af dine salgs mål, og gennemføre alle elementerne af disse planer på baggrund af målrettede og vedholdende indsatser i samarbejde med dine kolleger.

 • Du skal kunne skabe din egen hverdag og derigennem opnå ønskede salgs mål

 • Sikre en valid og voksende pipeline

 • Gennemføre salgsmøder og præsentationer primært på ledelses niveau

 • Udarbejde tilbud, forhandle disse og ikke mindst lukke ordren

 • Samarbejde på tværs af IT Relation for at sikre de bedst mulige resultater

  Personlig profil:

  Du er meget forretningsorienteret og kommer sandsynligvis fra konsulentbranchen. Dette kombineret med din indsigt i Microsoft’s produktpaletter, samt indsigt i og interesse for kundernes forretning gør, at du kan rådgive virksomhederne for derigennem at opnå dine salgs mål.

  Du arbejder struktureret, har en naturlig analytisk tilgang til opgaverne, er målrettet og har fuld fokus på at skabe gode resultater.

  Du trives med en afvekslende hverdag, og kan håndtere den store selvstændighed, hvor du selv planlægger og prioriterer din tid samtidig med, at du bruger kollegaerne omkring dig. Du er meget udadvendt og en dygtig kommunikator på alle niveauer hos virksomhederne. Du har let ved at skabe og bevare relationer.

  Dine karakteristika:

 • Flere års erfaring med rådgivning og salg af konsulentydelser

 • Erfaring med at afdække behov, og herigennem rådgive omkring mulighederne og ikke mindst udbytte for virksomheden

 • Din erfaring kan stamme fra flere forskellige brancher

 • Godt overblik over Microsoft’s produktpaletter som f.eks

  • MS Office 365
  • MS Power BI
  • MS CRM
 • Fra tidligere jobs har du vist at du er robust og vedholdende

 • Ønsker at udvikle dig - både personligt og fagligt

  Du tilbydes mere end "blot" et job:

  Du vil have stor indflydelse på din egen hverdag. Der er tale om et meget alsidigt og udfordrende job, som på baggrund af en markant kunde- og markedsorientering samt meget stærke værdier, oplever kraftig vækst i disse år. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og du vil løbende få opdateret din viden inden for området. Du får frihed under ansvar samt en bred kontaktflade med dygtige kolleger og kunder.

  Mulighederne for personlig udvikling er særdeles gode da IT Relation vækster kraftigt, og derved opstår der løbende muligheder for at dygtiggøre sig, arbejde med de nyeste teknologier og arbejde med virksomheder som spænder fra 10 ansatte til 3000 ansatte.

  Om virksomheden:

  IT Relation beskæftiger mere end 460 medarbejdere på 8 lokationer i Danmark, hvor hovedkontoret ligger i Herning.

  Du bliver en del af et IT-firma som er med helt i front og lidt ud over det sædvanlige. Smilende, lidenskabelige, servicemindede og i særdeleshed skrappe til IT. Du bliver en af hverdagens superhelte.

  IT Relation er gennemsyret af "No Problem" kulturen, som er svaret på enhver IT udfordring. Ligeledes er kulturen kendetegnet ved at alle tænker optimale IT-løsninger og ultimativ kundeservice.

  Du kan læse mere om IT Relation på http://www.itrelation.dk/

  Ansøgning

  Effektiv Rekruttering bistår IT Relation ved denne rekruttering. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Claus Bønløkke, cb@erhr.dk eller tlf. 40406633.

  Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed, ligesom virksomheden ikke gøres bekendt med kandidaternes navne før accept af dette.

  Fremsend venligst ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular.

  Ansøgningsfrist snarest muligt - samtaler afholdes løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Claus Bønløkke

E: cb@erhr.dk
T: 40406633
M: 40406633

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Area Sales Manager
Sundolitt
Area Sales Manager Vil du udvikle skræddersyede emballageløsninger sammen med dine kunder? Har du 5 års erfaring som ekstern teknisk sælger? Sundolitt søger en dygtig og målrett...
Operation Assistent, Økonomi/Indkøb
Varde Ovne A/S
Regnskabsmæssig servicebaggrund eller lignende, men din uddannelse er ikke væsentlig, hvis du i stedet kan dokumentere gode resultater fra tidligere stillinger.
Ingeniør til teknisk rådgivning i audiovirksomhed
Pascal A/S
Kunne du tænke dig at arbejde i en af verdens førende ingeniørvirksomheder indenfor audio? Har du god forståelse for apparatkonstruktion og avanceret elektronik? Kan du lide at...
(Senior) Jersey & Sweat Designer
ONLY
(Senior) Jersey & Sweat Designer Work location: Beijing, China We are recruiting this position for ONLY, a womenswear fashion brand of Bestseller Fashion Group China. Responsibi...
Backend Udvikler
Sekoia Aps
Backend udvikler til digitalt værktøj til plejesektoren. Vil du være med til at skabe mere tid til omsorg, bidrage til bedre pleje, færre fejl og mere arbejdsglæde i ældre- og s...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

ERHR, Havnegade 39, 1058 København K

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top