DANSK

STATSAUT. REVISOR MED PARTNERPOTENTIALE

BLICHER REVISION & RÅDGIVNING, STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB

Vores kunde; Blicher Revision & Rådgivning, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er et uafhængigt og ejerledet statsautoriseret revisionsaktieselskab med flere kontorer i Midtjylland. Der er både statsaut. revisorer og registrerede revisorer på kontorerne.

OM BLICHER:
De er medlem af FSR-danske revisorer. De har stort fokus på at fastholde et godt, fagligt miljø og tilbyde en spændende arbejdsplads fuld af udfordringer og muligheder.

Deres speciale er den type virksomhed, der er mest udbredt i Danmark – mindre og mellemstore virksomheder. Deres kunder kan forvente, at de kender og interesserer sig for deres virksomhed – og deres mål er at anvende dette til at være nærværende for kunden med værdiskabende rådgivning.

De er medlem af Kreston, som er et fagligt samarbejde mellem uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer. Via Kreston opnås en faglig sparring og et fællesskab med andre revisionsfirmaer og statsautoriserede revisorer. Samarbejdet omfatter endvidere en international del, der giver dem og deres kunder adgang til “lokal” revision og rådgivning i mere end 95 lande.

Firmaet har fokus på et godt "balanced worklife" - også for de statsautoriserede revisorer.

Som statsautoriseret revisor vil du indtræde i ledelsesgruppen, der træffer beslutningerne om alle virksomhedens forhold, og giver hinanden sparring om faglige forhold. De har en uformel kultur med kort afstand fra beslutning til handling.

De giver en konkurrencedygtig løn, og såfremt du har ønsket og evnerne, giver stillingen mulighed for partnerskab og økonomisk ejerandel i virksomheden med udbytte heraf.

DE PRIMÆRE OPGAVER:

  • Revision, review og regnskabsopgaver for egen gruppe af kunder blandt både mindre og mellemstore virksomheder samt større virksomheder.
  • Budgetter og skattemæssige opgørelser.
  • Rådgivning om skat, regnskab samt økonomiske og finansielle forhold.

OM DIG

Du har formentlig overstået dine SR eksamen, og du

  • Er i stand til at skabe og vedligeholde gode relationer til kunder, både nye og nuværende
  • Er fagligt velfunderet og sætter kvaliteten i højsædet
  • Er proaktiv og positivt kommunikerende
  • Er glad for at arbejde selvstændigt, systematisk og målrettet, men også er en god teamplayer
  • Er god til at kommunikere både internt og eksternt

ANSØGNING:
Effektiv Rekruttering medvirker ved denne rekruttering. Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater. Er du interesseret, så send din ansøgning med det samme.

Effektiv Rekruttering videregiver ikke din identitet uden forudgående aftale. Alt behandles 100% fortroligt, ligesom vi overholder standarderne i GDPR.

For yderligere informationer om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Michael Folmann, mobil 2121 6464, mail mf@erhr.dk

Fremsend venligst ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular i højre kolonne.

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T: 8680 0111
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Ingeniør til salgsafdelingen
Pascal A/S
Kunne du tænke dig at arbejde i en af verdens førende ingeniørvirksomheder indenfor audio. Har du god forståelse for apparatkonstruktion og avanceret elektronik? Kan du lide at...
Solution Manager
IT Relation
Vil du være med til at styrke IT Relations vækst på markedet for IT-outsourcing og digital transformation?  Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor der er højt...
Operation Assistent, Økonomi/Indkøb/Internt Salg
Varde Ovne A/S
Regnskabsmæssig servicebaggrund eller lignende, men din uddannelse er ikke væsentlig, hvis du i stedet kan dokumentere gode resultater fra tidligere stillinger.
Eksternt Bestyrelsesmedlem
Anonym
Bestyrelsesmedlem med speciale i internationalt salg/agenter og marketing
Project Lead for New Product Introduction (NPI)
Pascal A/S
As Project Lead for New Product Introduction and Operations at Pascal A/S, you will take an essential role in bringing new products to market in one of the worlds leading engine...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top