DANSK

SENIOR KONSULENT, KØL (INTERNATIONAL RÅDGIVNING, FØDEVAREINDUSTRI)

NIRAS

Til vores afdeling af teknisk orienterede køle og proces specialister, søger vi en kollega, som ønsker at arbejde i et tungt fagligt miljø med internationale projekter.

Der er en god chance for, at du allerede er stødt på NIRAS, som er Danmarks førende rådgiver inden for Food & Beverage industrien. Vores specialister inden for procesindustrien har f.eks. været med til at udvide verdens største fabrik til forædling af laks og er lige nu i gang med at etablere et moderne højeffektivt bryghus i Sydafrika.

Vi søger en ny kollega – en erfaren køleingeniør - som har lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø med flere end 100 Food & Beverage specialister, der rådgiver private virksomheder over hele verden fra første idéfase og design til konstruktion af store produktionsanlæg. Vi har et solidt produkt- og branchekendskab inden for øl, sodavand & juices, destillering & spiritus, mejeriprodukter, kød, fjerkræ og fisk – og skaber løsninger, der er skræddersyet til den enkelte branches behov.

Som Senior Konsulent, Køl bliver du tilknyttet vores kontor i Odense. Du får ansvaret for overordnet projektering af både komplekse og traditionelle køleprojekter. Og for totalprojektering af komplette fabriksanlæg, ombygning og optimering af eksisterende anlæg samt specialkonsulentopgaver og audits inden for f.eks. processer, procesudstyr, køleanlæg og automation.

Din faglige profil:
Du har en baggrund som maskiningeniør eller lignende og har min. 5 års erfaring med større industrielle køleanlæg og køleprocesser samt meget gerne et veletableret netværk i branchen.

Du har solid erfaring med industrielle køleanlægsprojekter indenfor et eller flere af følgende områder:

  • beregning og projektering
  • fagtilsyn og opfølgning på projekter
  • test, idriftsættelse og optimering af køleanlæg
  • industriel projektledelse

Jobbet som Senior Konsulent, Køl i NIRAS er teknisk og analytisk orienteret og du kommer til at indgå i et team af højt uddannede specialister. Vi ønsker at beholde vores stærke markedsmæssige position og det er derfor også vigtigt, at du har lyst til at videreudvikle vores køle/utility- ydelser.

Din personlige profil:

”Dare to Advice” er en gennemgående værdi hos NIRAS. Det er derfor vigtigt, at du med din faglige indsigt og god portion selvtillid, evner at være kontaktskabende og formidle dine budskaber på tværs af kundens organisation. Du har sandsynligvis også en god humoristisk sans, som du forstår at bringe i spil i dagligdagen. Du er således god til at analysere kundens behov og du er vant til at kommunikere komplekse tekniske ydelser for både ligesindede og ikke-teknisk personale på en forståelig måde.

En stor del af vores projekter er uden for Danmark, og det er derfor nødvendigt for vores fælles succes, at du kan arbejde professionelt på engelsk – såvel skriftligt som mundtligt. Du skal på årsbasis påregne ca. 40-50 dages rejseaktivitet.

Du tilbydes en stilling med i et stærkt fagligt miljø med en høj grad af selvstændighed i din udførelse af vores internationale opgaver med nogle af de største kunder i fødevareindustrien. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

Om afdelingen og virksomheden:

Du er med til at sætte dagsordenen på vores felt internt og eksternt. Vi er en dynamisk organisation med en innovativ projektkultur, og vi sætter en ære i at udfordre os selv, vores kunder og samarbejdspartnere for altid at sikre den rigtige løsning. Vores omgangsform er åben og uformel med stor gensidig tillid og respekt, og vi lægger vægt på at arbejde med frihed under ansvar.

Vores tværfaglige projektform sikrer dig ikke kun faglig sparring og udvikling inden for dit eget felt, men også samarbejde med specialister på områder som proces og hygiejne, arbejdsmiljø og logistik. Du bliver dermed udfordret på de faglige grænseflader og får skabt et værdifuldt tværfagligt netværk med dine kollegaer og vores kunder.

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.200 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 20 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Rekrutteringsproces:

ERHR (Effektiv Rekruttering) varetager rekrutteringsprocessen for NIRAS. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til chefkonsulent Peter Bjerring på mobil 23 277 287 og pb@erhr.dk

Du søger stillingen ved at klikke på "Søg job" til højre her på siden.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Peter Bjerring

E: pb@erhr.dk
T: +45 86 800 111
M: +45 23 277 287

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Statsaut. Revisor m Partner potentiale
Anonym - Midtjylland
Har du Partner potentiale og har du evnerne til at arbejde selvstændigt med en spændende kundeportefølje Vil du gøre en forskel hos vores kunder via dit engagement og faglige dy...
Intern Salgssupporter
Anonym - Fredericia
Fredericia - Trekantområdet For én af vore kunder i Fredericia - Trekantområdet, skal vi hurtigst muligt finde en dygtig intern Salgssupporter til at indgå i support/backup grup...
Senior Denim Designer
ONLY
Senior Denim Designer - Experience on denim is a MUST.
(Sr.) Jersey & Sweat Designer
ONLY
Work location: Beijing, China We are recruiting this position for ONLY, a womenswear fashion brand of Bestseller Fashion Group China.   Responsibilities: Be in charge of buildin...
Area Sales Manager, Northern Germany
Emballagegruppen A/S
In order to strengthen the position for the Danish company “Emballagegruppen A/S” on the Northern German market (from the Danish border to Hannover in Niedersachsen) the company...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top