DANSK

AFDELINGSCHEF FOR PROJEKTUDVIKLING, KØBENHAVN

ARKITEKTGRUPPEN

Virksomhed:

ARKITEKTGRUPPEN er en projektudviklingsvirksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986.

Hos ARKITEKTGRUPPEN udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitektfirmaer, investorer og brugere, og skaber med byggeriets arkitektur og funktionalitet attraktive boliger og erhvervsbyggeri. Byggerierne udføres af underentreprenører og styres af ARKITEKTGRUPPENS projekt- og byggeledelse der er placeret på byggepladsen under hele byggeriet. Blandt kunderne finder man de danske pensionskasser og store private ejendomsselskaber. ARKITEKTGRUPPEN har base i Odense og kontor i København. Der er i dag ca. 75 medarbejdere. Læs mere om virksomheden på www.arkitektgruppen.dk

Jobbet:

 • Du bliver ansvarlig for den daglige ledelse, drift og koordinering af projektudviklings opgaver fra afdelingskontoret i København, sammen med 4 andre projektudviklere.
 • Derudover er det din opgave at skabe og udvikle egne projekter med samarbejdspartnere, primært i Københavns området, men kan også udvides til at omfatte Sjælland generelt. Opgaverne omfatter identifikation af potentielle eller unikt beliggende grunde eller ejendomme med henblik på køb, og med særligt fokus på byudvikling og konvertering af erhvervsejendomme til boliger.
 • En stor del af din hverdag består af kontakt og dialog med et stort netværk af ejendomsmarkedets aktører; investorer, byplanlæggere, rådgiver virksomheder, arkitekter, kommunale instanser etc.
 • Undersøgelse af lokalplaner, juridiske problemstillinger og matrikulære forhold.
 • Give sparring/modspil til virksomhedens byggeorganisationen, men også selvstændigt og i samarbejde med de andre udviklere, vurdere købsmuligheder og byggerettigheder.
 • Granskning af byggemuligheder i samarbejde med teknisk afdeling, projektchefer og ledelsen, i projekternes tilblivelses fase.
 • Udarbejde budgetter/estimater i de tidlige faser af projekters tilblivelse, baseret på projektmuligheder og skitseforslag.

Faglige kompetencer:

 • Du har stor erfaring med at drive projektudviklingsforløb fra ideplan til færdigt projekt.
 • Ledelsesmæssig erfaring med processer, og coaching af andre.
 • Din uddannelsesmæssige baggrund forventes at være baseret på byggeteknik, som ingeniør eller lignende. En god købmandsmæssig indstilling, og evnen til at vurdere det forretningsmæssige i projekter, vægtes højt sammen med en bred byggeteknisk forståelse.
 • Du har stærke kompetencer indenfor overblik, analyse og struktur, samt gode IT-kundskaber.

Personlige kompetencer:

 • Som person besidder du et højt drive, stor selvstændighed, samt en proaktiv indstilling, ligesom du evner at se muligheder, og kan udtrykke dig præcist i skrift og tale.
 • Du kan etablere og formidle overblik og beslutningskraft i projekterne.
 • Du tager 100% ejerskab på opgaverne, du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og du evner at engagere andre.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Du vil blive grundigt introduceret i ARKITEKTGRUPPEN’s forretning. Lønpakken indebærer fast løn, bil og pension. Der er optimale muligheder for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jørgen Ole Jensen på 60 17 17 07 joj@erhr.dk

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jørgen Ole Jensen

E: joj@erhr.dk
T: 86800111
M: 60171707

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Salgkonsulent/Key Account Manager, Sjælland/København
Anonym
På grund af stor vækst søges en Salgkonsulent/Key Account Manager, Sjælland til virksomhed beliggende i Trekantområdet. Din hovedopgave vil overordnet være salg og rådgivning –...
Manager - Supply Chain Management Advisory
ANONYM
For a major, leading and independent advisory and consultancy company within logistical and supply chain management solutions, we are looking for an experienced professional to...
Erhvervsadvokater
Anonym
Advokater til større Erhvervsadvokatkontor, centralt i København For én af vore kunder, et full-service advokatfirma med fokus på rådgivning om erhvervslivets forhold og erhverv...
Investeringsrådgiver
Anonym
Privatperson ønsker egen investeringsrådgiver ansat Du må gerne arbejde for andre personer/selskaber samtidigt. Du vil indgå i et nært samarbejde med den pågældende formueejer,...
Sportswear Designer
Bestseller Fashion Group Tianjin
Work Location: Beijing, China We’re recruiting a Sportswear Designer for ONLY, a brand of Bestseller Fashion Group China. Job Responsibilities: Be in charge of building up a suc...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top