DANSK

GROUP FINANCIAL CONTROLLERS

EET GROUP

EET Group vækster kraftigt og forventer med klare mål og strategiske internationale initiativer at fortsætte væksten fremover. For at styrke analyse og opfølgning på de aftalte strategiske initiativer ønsker EET Group at forstærke sit team at financial controllers med yderligere to. Vi søger således to Group Financial Controllers, som skal arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor analyser og regnskab.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Analyse opgaver helt generelt, analyse af regnskaber, nøgletal, m.m.
 • Opfølgning på de aftalte strategiske initiativer med stakeholders i de udenlandske datterselskaber såvel som i moderselskabet
 • Deltagelse i optimerings- og projektopgaver, herunder specielt deltagelse i videreudvikling af rapporter i selskabets business intelligence system, Targit
 • Deltagelse i udarbejdelse af månedsafslutning i datterselskaber og moderselskabet, samt udarbejdelse af koncernregnskab (IFRS)
 • Udarbejdelse af budget, rullende forecast samt opfølgning herpå
 • Udarbejdelse af interne afdelingsregnskaber
 • Økonomiske opgørelser og formidling af resultater

Du kommer således til at arbejde med både en række specielle analyse opgaver og en række standard opgaver indenfor financial controlling.

Vi forestiller os, at du har min. tre års erfaring med financial controlling samt god erfaring med økonomi generelt.

Ønsket profil:

Du har en uddannelse på HD-R eller cand.merc. niveau, alternativt en revisionsmæssig baggrund. Du behersker engelsk i skrift og tale. Du vil få berøringsflader på tværs af hele organisationen og det er derfor vigtigt, at du besidder gode kommunikationsevner og trives med at bringe dem i anvendelse.

Du er en meget erfaren bruger af MS Excel, meget gerne erfaring med Targit og Navision (dog ikke noget krav) og generelt har du et godt flair for IT.

Herudover er du:

 • Vedholdende, systematisk og analytisk
 • Kvalitetsbevidst
 • Motiveret af selvstændigt ansvar

I en til tider hektisk hverdag er du i stand til at bevare overblikket og dit gode humør samtidig med, at du har gennemslagskraft til at sikre kvaliteten af opgaverne.

Du tilbydes:

En innovativ arbejdsplads i et professionelt marked, hvor du indgår i en dynamisk organisation, som værdsætter team-ånd og besidder en stærk vinderkultur. Du tilbydes endvidere dygtige og ansvarsfulde kolleger, der alle har en fælles vision og målsætning.

Ansættelse indledes med et introduktionsforløb, hvor du får et overordnet indblik i vores forskellige fagområder. Gage forhandles individuelt efter kvalifikationer. EET Group har en aktiv personaleforening med et stort udbud af forskellige aktiviteter.

Arbejdsstedet vil være på EET Groups hovedkontor i Birkerød, hvor du kommer til at indgå i et team på i alt fire controllers. Du får reference til Head of Financial Controlling.

Effektiv Rekruttering varetager ansættelsesprocessen for EET Group A/S. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Peter Bjerring på mobil 23 277 287 eller mail pb@erhr.dk

Du oploader din ansøgning og CV ved at trykke på "Søg job" til højre her på siden.

Om virksomheden:

EET Group er en af Europas førende distributører inden for IT, Overvågning & Sikkerhedsløsninger, Home Entertainment og Lifestyle Electronics.

Kerneforretningen er koncentreret om syv forretningsområder:

 • Server, Computer & Printer Parts
 • Mobile Parts & Accessories
 • Home Entertainment & Lifestyle Electronics
 • Surveillance & Security
 • Professional AV & Digital Signage
 • Point of Sale & Auto-ID
 • Logistical Services

Virksomheden distribuerer en lang række førende mærker inden for disse produktområder. Mere end 1.000.000 varenumre fordelt på mere end 300 forskellige varemærker er repræsenteret i sortimentet.

EET Group blev grundlagt i 1986 og har i dag 32 salgskontorer i 27 lande fordelt over Europa og Afrika. Koncernen beskæftiger knap 600 ansatte, servicerer mere end 50.000 forhandlere og ekspederer mere end 1.000.000 leverancer om året. EET Group har hovedsæde i Birkerød og logistikcenter i Ballerup. EET Group er ejet 100% af FSN Capital.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Peter Bjerring

E: pb@erhr.dk
T: +45 86 800 111
M: +45 23 277 287

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Afdelingschef for projektudvikling, København
ARKITEKTGRUPPEN
Virksomhed: ARKITEKTGRUPPEN er en projektudviklingsvirksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986. Hos ARKITEKTGRUPPEN udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitekt...
Salgsansvarlig - it-infrastruktur og hosting løsninger
Anonym
Ønsker du at være med helt i front? Så grib denne unikke mulighed, og bliv spydspids indenfor salg og rådgivning af innovative it-infrastruktur og hostingløsninger. Primære arbe...
Kontor/Regnskabsassistent
Effektiv Rekruttering
Deltid/Flekstid – Silkeborg. ERHR Effektiv Rekruttering er inde i en spændende udvikling, og vi søger derfor en erfaren og initiativrig Kontor/regnskabsassistent til en deltidst...
SALGS & MARKETINGCHEF
Anonym
Strategisk Retail - B2B - Europa Effektiv Rekruttering søger en internationalt erfaren, Salgs & Marketingchef for virksomhed baseret centralt i Trekantområdet. VIRKSOMHEDEN En m...
Account Manager/Salg – Esbjerg, Jylland Syd/Vest
Stena Recycling A/S
For Stena Recycling A/S søger vi en Salgskonsulent til en ledig stilling på kontoret i Esbjerg og dækkende Sydvestjylland. Lidt om virksomheden Stena Recycling A/S er med sine c...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top