DANSK

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

DIFKO

Visionær ledelse, udvikling af attraktive investeringsprojekter, intelligent markedsføring samt kundeorienteret administration i et levende miljø

Udfordrende stilling for en handlekraftig, ambitiøs og stærkt markedsorienteret direktør​.

Om Difko:
Difko er med sin mere end 40-årige historie et af Danmarks ældste selskaber inden for udvikling, salg og administration af investeringsprojekter. Difko har udviklet og sikret finansiering til danske og internationale projekter for over 30 mia. kr. inden for shipping, vindmøller, solenergi samt ejendomme.
Difko administrerer ca. 130 projektselskaber, hvilket gør dem til en af de mest erfarne og velanskrevne aktører på markedet.

Hovedkontoret med 28 medarbejdere ligger i Holstebro, men vil medio 2018 flytte til nye lokaler i Herning. Virksomheden er præget af høj faglighed, dybt engagement, godt humør og velordnede forhold. Se mere på www.difko.dk.

Årsag:
Stillingen er blevet ledig, da den nuværende direktør af personlige årsager har besluttet at søge nye udfordringer uden for Difko.

Ansvar:
Den adm. direktør vil med reference til Bestyrelsen, have det fulde omsætnings- og resultatansvar for hele virksomheden.
Det ledelsesmæssige ansvar varetages i samarbejde med en dygtig og erfaren ledergruppe.

Difko satser med en ny forretningsstrategi på at tage del i væksten på investeringsmarkedet – specielt inden for ejendomsområdet. Direktøren skal udvikle, definere og dokumentere den fremtidige markedsstrategi, hvor der lægges vægt på evnen til nytænkning og strategiernes mulige eksekvering. Selskabets bestyrelse og diverse eksterne samarbejdspartnere vil fungere som sparringspartnere i denne proces.

Direktøren skal med stærk energi og robusthed gå forrest i en yderligere professionalisering af virksomheden gennem et skarpt markedsfokus og en effektiv ledelse af medarbejdere. Ledelsesstilen bygger på klar kommunikation og lyttende sparring med den øvrige ledelse og medarbejderne.

Direktørens kompetencer skal muliggøre, at vedkommende i høj grad selv kan agere i markedet m.h.t. forhandling om projektaktiver, finansieringsløsninger, salgsformidling til nøglekunder, osv.

Faglig profil:

Vi forestiller os, at den ideelle kandidat kan fremvise et CV med veldokumenterede ledelseserfaringer og de nødvendige faglige kompetencer fra en lignende stilling.
Du har en solid økonomisk indsigt og har haft succes med etablering af længerevarende kunderelationer – f.eks. i forbindelse med projektsalg.

Du har personlig erfaring med samt positiv interesse for projektinvesteringsmarkedet. Du skal have et særdeles indgående kendskab til udvikling af investeringsprojekter inden for ejendomsområdet, men derudover gerne kendskab til projekter inden for grøn energi.

Du har en teoretisk uddannelse inden for Økonomi/Finans, som gerne må være suppleret med relevant efteruddannelse.

I kraft af analytiske evner, en markedsorienteret indstilling, samt et sundt købmandskab har du udviklet en sikker strategisk og forretningsmæssig forståelse.

Du er i besiddelse af den nødvendige selvtillid til, at du kan optræde forhandlingsvant og overbevisende i relation til eksterne samarbejdspartnere på ethvert organisatorisk niveau.

Du er i praksis en handlings- og resultatorienteret person. Du skaber målrettet aktivitet og følger i nødvendigt omfang op på resultaterne. Du får hurtigt identificeret afvigelser og får korrigeret efter behov.

Du taler og skriver et perfekt dansk. Desuden kan du klare dig i engelsk på forhandlingsniveau.

Personlig profil:

Du er en ambitiøs og resultatorienteret leder, der ikke mangler dynamik og energi. Du fremstår levende og inspirerende med en naturlig autoritet. Du er en dygtig kommunikator – i skrift og tale. Du er af natur selvstændig og proaktiv, men samarbejder alligevel målrettet med alle niveauer i en virksomhed. Du udviser begejstring og kan motivere/coache i relation til dit ledelsesmæssige ansvar. Du har let til smil, og bruger humoren i dit motiverende virke. Du skaber en behagelig stemning omkring dig. Du tænker strategisk og agerer praktisk. Du kan naturligt se dig selv i Difkos røde tråd – med værdierne; Kvalitet, Troværdighed, Nytænkning og Handlekraft.

Difko tilbyder:
Et spændende job med et bredt spektrum af opgaver og tilsvarende udfordringer i en moden og alligevel helt uformel organisation med smilende, målrettede, dygtige og engagerede kolleger.

Ansøgning:
ERHR/Effektiv Rekruttering håndterer denne rekrutteringsproces for Difko, og derfor skal alle ansøgninger ansøges via linket i højre side.

Alle spørgsmål vedrørende denne stilling, bedes rettet til Effektiv Rekruttering, att.: Michael Folmann på mobil +45 2121 6464 eller via e-mail: mf@erhr.dk

Frist for ansøgningsprocessen er hurtigst muligt.

Personlige interviews afholdes løbende

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T: 8680 0111
M: 2121 6464

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Afdelingschef for projektudvikling, København
ARKITEKTGRUPPEN
Virksomhed: ARKITEKTGRUPPEN er en projektudviklingsvirksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986. Hos ARKITEKTGRUPPEN udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitekt...
Salgsansvarlig - it-infrastruktur og hosting løsninger
Anonym
Ønsker du at være med helt i front? Så grib denne unikke mulighed, og bliv spydspids indenfor salg og rådgivning af innovative it-infrastruktur og hostingløsninger. Primære arbe...
Kontor/Regnskabsassistent
Effektiv Rekruttering
Deltid/Flekstid – Silkeborg. ERHR Effektiv Rekruttering er inde i en spændende udvikling, og vi søger derfor en erfaren og initiativrig Kontor/regnskabsassistent til en deltidst...
SALGS & MARKETINGCHEF
Anonym
Strategisk Retail - B2B - Europa Effektiv Rekruttering søger en internationalt erfaren, Salgs & Marketingchef for virksomhed baseret centralt i Trekantområdet. VIRKSOMHEDEN En m...
Account Manager/Salg – Esbjerg, Jylland Syd/Vest
Stena Recycling A/S
For Stena Recycling A/S søger vi en Salgskonsulent til en ledig stilling på kontoret i Esbjerg og dækkende Sydvestjylland. Lidt om virksomheden Stena Recycling A/S er med sine c...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top