DANSK

SERVICE/SALGSCHEF

ANONYM

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed indenfor industri kraner, så har du muligheden nu. Stillingen fås ikke mere spændende med stor mulighed for indflydelse for at deltage i virksomhedens udvikling og virksomhedens placering af nye afdelinger m.m.

Få adgang til det spændende job

Du skal have viden om kraner, måske erfaring fra lignende job. Som en væsentlig del af virksomhedens kultur er du stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt med opgaverne, ligesom du nyder kontakten med virksomhedens kunder og fremtidige kunder. Til gengæld får du mulighed for en utrolig spændende rejse, hvor vækst og åbning af nye afdelinger står højt på dagsordenen.

Din hverdag bliver spændende og afvekslende og fyldt med udfordringer. Hovedvægten af opgaver bliver at sælge nye projekter til virksomhedens kunder, samt sikre at virksomhedens montør kan yde en optimal indsats, i et godt arbejdsmiljø. Du vil få stillet alle tænkelige redskaber til rådighed for at få mulighed for at få succes i jobbet, og dermed løse jobbet til alles tilfredshed.

Bliv del af meget spændende virksomhed

Ambitionerne er meget høje i virksomheden og de økonomiske forudsætninger herfor, er rigeligt tilstede. Du får således mulighed for at sætte dit præg på både virksomhed og virksomhedens fremtidsplaner. F.eks kunne placeringen af virksomhedens næste afdeling være en af dine første opgaver, og dermed give dig en mulighed for at vælge en placering, som du kunne have personlig interesse i.

Det er afgørende, at du forstår vigtigheden af serviceminded tilgang til opgaverne og kunderne, også i spidsbelastningsperioder - og at du har lyst til være en del af en travl hverdag hos en mindre, men stærk virksomhed.

Virksomheden tilbyder en god løn + andre særdeles attraktive goder. Det er en forudsætning, at du har bopæl i region Midtjylland eller ønsker at få det.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Effektiv Rekruttering, Palle Hansen på tlf. 21297194.

Ansøg allerede i dag

Finder du jobbet interessant, beder vi dig sende din ansøgning og CV via linket på vores hjemmeside. Vi behandler ansøgningerne løbende, og ansættelsen finder sted, når vi har fundet den rette kandidat. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Palle Hansen

E: ph@erhr.dk
T:
M: 21297194

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Group Financial Controllers
EET Group
EET Group vækster kraftigt og forventer med klare mål og strategiske internationale initiativer at fortsætte væksten fremover. For at styrke analyse og opfølgning på de aftalte...
CFO/Økonomichef - Odense
Anonym
Vor kunde er en respekteret og veldrevet logistik og handelsvirksomhed, der med en mangeårig erfaring er blandt de førende inden for forretningsområdet. Hovedaktiviteterne tager...
Category Design Manager (Men’s Jersey/Graphic)
Bestseller Fashion Group, China
Responsibilities: Identify and translate the must have trends for fashion forward product Confidently translate trends into viable commercial styles Create mood/trend boards usi...
Salgsansvarlig - Sensor og Proces instrumentering
Baumer A/S
Er du teknisk velbegavet, har du en god forretningsforståelse og kender du Ohms Lov, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.  Da Baumer A/S er inde i en meget positiv udvikling, sø...
Produktionschef Manufacturing
Anonym - Østjylland
Videns tung ingeniørvirksomhed med både produkter og serviceydelser i meget stor international vækst. Attraktiv stilling i virksomhedens hovedkontor, beliggende i Midt/Østjyllan...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top