DANSK

SERVICE/SALGSCHEF

ANONYM

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed indenfor industri kraner, så har du muligheden nu. Stillingen fås ikke mere spændende med stor mulighed for indflydelse for at deltage i virksomhedens udvikling og virksomhedens placering af nye afdelinger m.m.

Få adgang til det spændende job

Du har viden om kraner, måske erfaring fra lignende job. Som en væsentlig del af virksomhedens kultur er du stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt med opgaverne, ligesom du nyder kontakten med virksomhedens kunder og fremtidige kunder. Til gengæld får du mulighed for en utrolig spændende rejse, hvor vækst og åbning af nye afdelinger står højt på dagsordenen.

Din hverdag bliver spændende og afvekslende og fyldt med udfordringer. Hovedvægten af opgaver bliver at sælge nye projekter til virksomhedens kunder, samt sikre at virksomhedens montør kan yde en optimal indsats, i et godt arbejdsmiljø. Du vil få stillet alle tænkelige redskaber til rådighed for at få mulighed for at få succes i jobbet, og dermed løse jobbet til alles tilfredshed.

Bliv del af meget spændende virksomhed

Ambitionerne er meget høje i virksomheden og de økonomiske forudsætninger herfor, er rigeligt tilstede. Du får således mulighed for at sætte dit præg på både virksomhed og virksomhedens fremtidsplaner. F.eks kunne placeringen af virksomhedens næste afdeling være en af dine første opgaver, og dermed give dig en mulighed for at vælge en placering, som du kunne have personlig interesse i.

Det er afgørende, at du forstår vigtigheden af serviceminded tilgang til opgaverne og kunderne, også i spidsbelastningsperioder - og at du har lyst til være en del af en travl hverdag hos en mindre, men stærk virksomhed.

Virksomheden tilbyder en god løn + andre særdeles attraktive goder. Det er en forudsætning, at du har bopæl i region Midtjylland eller ønsker at få det.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Effektiv Rekruttering, Palle Hansen på tlf. 21297194.

Ansøg allerede i dag

Finder du jobbet interessant, beder vi dig sende din ansøgning og CV via linket på vores hjemmeside. Vi behandler ansøgningerne løbende, og ansættelsen finder sted, når vi har fundet den rette kandidat. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Palle Hansen

E: ph@erhr.dk
T:
M: 21297194

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Salgstrainees med ambitioner i Salg, Marketing og Kommunikation
Out of Home Media
København og Aarhus For vores kunde; Out of Home Media, søger vi på grund af stor vækst, flere dygtige Trainees indenfor salg, Her vil man blive en integreret del af kontraktsal...
Ingeniør (El- eller Maskin) ell. lign for Technical Backoffice
VETAPHONE A/S
Kolding Med reference til Salgsdirektøren bliver du en del af Technical Backoffice sammen med de øvrige kolleger i virksomhedens Technical Backoffice, Area Sales Managers samt S...
Systemkonsulent
Cadesign Base A/S
Er du skarp på it-infrastruktur og ønsker du at være en del af en it konsulentvirksomhed i vækst, hvor du har stor indflydelse på din hverdag, drevet af stærkt teamsamarbejde og...
Service/Salgschef
ANONYM
Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed indenfor industri kraner, så har du muligheden nu. Stillingen fås ikke mere spændende med stor mulighed for indflydelse...
Maskiningeniør (alternativ Produktions Teknolog/Maskintekniker) til Teknisk afdeling, VETAPHONE A/S
Vetaphone
Kolding Med reference til den tekniske chef bliver du en del af Teknisk afdeling sammen med de øvrige kolleger i virksomhedens Tekniske afdeling, som omfatter Mekanisk konstrukt...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top