DANSK

LANDINSPEKTØR / BYPLANLÆGGER / BYPLANLÆGNINGSARKITEKT

RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED

Planlægger med erfaring til Østjylland

Virksomhed:
Vores kunde er en førende rådgivende virksomhed indenfor både Byggeri og Anlæg – med flere kontorer i København, og i Øst- og Midtjylland.

Virksomheden er i meget stor vækst, og beskæftiger ca. 65 dedikerede medarbejdere.

Ansvarlighed i forhold til CSR, miljø, energiforbrug og arbejdsmiljø er en væsentlig del af fundamentet i virksomhedens arbejde.

Virksomhedens værdier understøtter ikke kun deres forretningsmæssige mål, men skal også bidrage til at gøre virksomheden til en god arbejdsplads, hvor den enkelte kan udvikle sig – både arbejdsmæssigt og menneskeligt.

Jobbet:
Vores kunde skal bruge en byplanlægger eller 2 mere til deres afdeling.

Du skal kunne arbejde med Planlove, Strukturplaner, skrive og rådgive indenfor Byplaner, Lokalplaner, samt udvikling af områder, byrum osv.

Du har formentlig erfaring fra rådgiver eller kommune.

Som byplanlægger får du mulighed for at skabe bydele og områder på papiret og være med på sidelinjen, når planerne føres ud i livet. Jobbet er spændende og udfordrende, da du har rig mulighed for at forme byer, bydele og områder ud fra dine kompetencer og vurderinger af, hvad der vil virke bedst i det givne byggeprojekt.

Du får lov til at være med til den helt store rejse i videreudviklingen af en Byplanafdeling. Her vil der være mulighed for at sætte sit præg på opgaver og udførelse og man bliver en central afdeling som har stor opmærksomhed på ledelsesplan.

Virksomheden har rigtig mange projekter i gang – de fleste er p.t. omkring bebyggelse og byggemodning – men det er udfordrende projekter som ikke bare kan laves med venstre hånd. De har sat et stort fokus på at udvikle afdelingen yderligere, og de er i kraftig vækst med opgaver.

Med de rette kompetencer og medarbejdere, vil der være stor mulighed for at være med til at præge udvikling og man vil få højt ansvar i projektafvikling med kontakt til bygherre og myndigheder.

Faglige kompetencer:

  • Du er uddannet Landinspektør (Cand Geom) alternativt Byplanlægger / Arkitekt og du har mindst 5 års erfaring.
  • Du er dygtig, og har et fagligt niveau, der gør dig i stand til at overskue hele sammenhænge i forskelligartede byggeprojekter
  • Du motiveres af personlig udvikling og fælles læring
  • Du er struktureret, detaljeorienteret og rettidig
  • Du har syn for praktisk udførelse af Byplansprojekter og har erfaring med byggeriets præmisser
  • Du taler og skriver et perfekt dansk.

Personlige kompetencer:
Som person motiveres du af virksomhedens værdisæt om ordentlighed, og desuden har du et stort drive, en proaktiv positiv tilgang til opgaverne, og elsker at have såvel indflydelse som ansvar for den fælles arbejdsplads, arbejdsmiljø, resultater og værdiskabelse.

Virksomheden tilbyder:
Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og særdeles velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din egen hverdag.
Du vil blive grundigt introduceret i forretningen, og får vejledning og støtte i dit arbejde.

Særdeles attraktiv lønpakke. Der er optimale muligheder for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

ERHR/EffektivRekruttering varetager processen, og ingen ved vores kunde får kendskab til dit kandidatur, før du giver din accept.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Claus Bønløkke på 4040 6633 cb@erhr.dk eller Michael Folmann på 2121 6464 mf@erhr.dk

Søg jobbet via vores ansøgningsformular

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Folmann

E: mf@erhr.dk
T: 8680 0111
M: 2121 6464

Jørgen Ole Jensen

E: joj@erhr.dk
T: 86800111
M: 60171707

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Mekaniker
Euromaster Partner i Silkeborg
Vi søger for Euromaster en dygtig mekaniker til værkstedet i Silkeborg. Du bliver en del af et stærkt team, som hjælper kunder med alle typer af mekaniske reparationer. Du skal...
SALES MANAGER
Nature Planet
Danmark, Tyskland, Frankrig, Østeuropa, Mellemøsten   Effektiv Rekruttering søger en rejsevant international Sales Manager baseret i Middelfart for vores kunde; Nature Planet Ap...
Landinspektør / Byplanlægger / Byplanlægningsarkitekt
Rådgivende ingeniørvirksomhed
Planlægger med erfaring til Østjylland Virksomhed: Vores kunde er en førende rådgivende virksomhed indenfor både Byggeri og Anlæg – med flere kontorer i København, og i Øst- og...
Diplom- eller civilingeniør, Fokus på veje og infrastruktur
Rådgivende ingeniørvirksomhed
Vej- og Anlægsingeniør med erfaring til Østjylland Virksomhed: Vores kunde er en førende rådgivende ingeniørvirksomhed indenfor både Byggeri og Anlæg – med kontorer i København,...
Ingeniør, Fagansvarlig for afløb, kloak og anlæg
Rådgivende ingeniørvirksomhed
Virksomhed: Vores kunde er en førende rådgivende ingeniørvirksomhed indenfor både Anlæg og Byggeri – med kontorer i København, og i Øst- og Midtjylland. Virksomhedens værdier un...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top