DANSK

DRIFTSKONSULENT-/SPECIALIST

IT RELATION

image

Vil du arbejde sammen med de bedste i et udfordrende og spændende job som driftskonsulent-/specialist. Hop på toget og kom med på 1. klasse.

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed hvor der er højt til loftet, høje ambitioner, høj vækst og høj kundetilfredshed, med et mange muligheder for personlig udvikling?

Hos IT Relation går det rigtig stærkt, hvorfor de nuværende teams af meget dygtige og engagerede driftskonsulenter, ønskes udvidet med endnu flere driftskonsulenter-/specialister.

Du vil blive en del af et dynamisk driftsteam med ca. 35 dygtige og imødekommende kolleger, som tilsammen opretholder kvaliteten på det hostede miljø, og sikre kundernes tilfredshed. Driftsafdelingen er opdelt i 2 teams - Platform Operations og Customer Operations, og der er jobmuligheder i begge teams.

Du tilbydes et meget selvstændigt job med mange muligheder for såvel faglig som personlig udvikling.

Arbejdssted er Herning eller Viby

Din profil:

Du har en bred grundlæggende viden indenfor Microsoft Windows Server, flere af Microsofts øvrige produkter samt IT Infrastruktur generelt, hvilket gør dig i stand til at analysere, fejlsøge og løse komplekse problemstillinger på større IT løsninger.

Derudover søges profiler med basis kompetencer og interesse indenfor MS SQL, O365, Exhange, RDS og Citrix. Du behøver ikke være eksper idag, men du skal have et ønske om at udvikle dig og tage ansvar på et eller flere områder.

Du er en smilende IT problemknuser, som har lysten og evnen til at sikre en høj kundetilfredshed, og ambitionerne til altid at finde den optimale løsning.

Ud over dit faglige fundament lægger vi stor vægt på din personlighed. Vi forventer at du er:

 • Struktureret og systematisk og motiveres af selstændigt ansvar.
 • Har højt engagement og drive
 • Er nysgerrig af sind
 • Serviceminded og forandringsparat
 • Vindende i din kontakt med kunder, kolleger og samarbejdspartnere
 • God til at kommunikerer på alle niveauer
 • Ønsker at udvikle dig - både personligt og fagligt
 • Du evner at planlægge din egen hverdag og trives med en hverdag i et højt tempo

Jobbeskrivelse:

Alt efter hvilken en af afdelingerne du kommer til at arbejde i, er nedenstående skitseret de vigtigste funktioner i driftsafdelingerne:

 • Planlægning og drift af opgaver defineret i sagssystemet
 • Sparring og rådgivning af kunder
 • Proaktivt vedligehold af applikationer på den hostede platform
 • Installationer og konfigurationer
 • Håndtere incident på driftsplatformen (2. og 3. level sager)
 • Effektiv alarm håndtering
 • 3. level problemløsning på kundeniveau
 • Sparring på tværs af afdelinger internt mellem driftsafdelingerne samt med konsulentafdelingen
 • Primært driftsansvar på et antal kunder

Du tilbydes mere end "blot" et job:

Du vil have stor indflydelse på din egen hverdag. Der er tale om et meget alsidigt og udfordrende job, som på baggrund af en markant kunde- og markedsorientering samt meget stærke værdier, oplever kraftig vækst i disse år. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og du vil løbende få opdateret din viden inden for området. Du får frihed under ansvar samt en bred kontaktflade med dygtige kolleger og kunder.

Mulighederne for personlig udvikling er særdeles gode da IT Relation vækster kraftigt, og derved opstår der løbende muligheder for at dygtiggøre sig, arbejde med de nyeste teknologier og arbejde med virksomheder som spænder fra 10 ansatte til 3000 ansatte, og fra små IT miljøer til miljøer med store komplekse datacentre.

Om virksomheden:

IT Relation beskæftiger mere end 300 medarbejdere, og er en nylig fusion mellem de tre IT-virksomheder IT Relation, Front-data og DSI-Next. Herudover har IT Relation netop købt SoftCom Solutions i København. I denne kombination er IT Relation med helt i front, hvilket blandt andet ses af, at IT Relation er blevet kåret til Årets Hybrid Cloud Partner.

Du bliver en del af et IT-firma som er med helt i front og lidt ud over det sædvanlige. Smilende, lidenskabelige, servicemindede og i særdeleshed skrappe til IT.

IT Relation er gennemsyret af "No Problem" kulturen, som er svaret på enhver IT udfordring. Ligeledes er kulturen kendetegnet ved at alle tænker Optimale IT-løsninger og Ultimativ kundeservice.

Du kan læse mere omIT Relation på http://www.itrelation.dk/

Ansøgning

Effektiv Rekruttering bistår IT Relation ved denne rekruttering. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Claus Bønløkke, cb@erhr.dk eller tlf. 40406633

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed, ligesom virksomheden ikke gøres bekendt med kandidaternes navne før accept af dette.

Fremsend venligst ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular.

Ansøgningsfrist snarest muligt - samtaler afholdes løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Claus Bønløkke

E: cb@erhr.dk
T: 40406633
M: 40406633

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


ERHR


Effektiv Rekruttering løser rekrutteringsopgaverne

Effektivt og professionelt

Det siger vores kunder og kandidater

Salgkonsulent/Key Account Manager, Sjælland/København
Anonym
På grund af stor vækst søges en Salgkonsulent/Key Account Manager, Sjælland til virksomhed beliggende i Trekantområdet. Din hovedopgave vil overordnet være salg og rådgivning –...
Manager - Supply Chain Management Advisory
ANONYM
For a major, leading and independent advisory and consultancy company within logistical and supply chain management solutions, we are looking for an experienced professional to...
Erhvervsadvokater
Anonym
Advokater til større Erhvervsadvokatkontor, centralt i København For én af vore kunder, et full-service advokatfirma med fokus på rådgivning om erhvervslivets forhold og erhverv...
Investeringsrådgiver
Anonym
Privatperson ønsker egen investeringsrådgiver ansat Du må gerne arbejde for andre personer/selskaber samtidigt. Du vil indgå i et nært samarbejde med den pågældende formueejer,...
Sportswear Designer
Bestseller Fashion Group Tianjin
Work Location: Beijing, China We’re recruiting a Sportswear Designer for ONLY, a brand of Bestseller Fashion Group China. Job Responsibilities: Be in charge of building up a suc...

KONTAKT ERHR


ERHR, Granhøjvej 8, 8600 Silkeborg

+45 86 80 01 11

job@erhr.dk

Top